Penafian

PENAFIAN

Kami tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kerugian, kemusnahan atau apa sahaja yang berlaku pada anda ketika melayari laman web ini. Bagaimanapun, kami sentiasa cuba memberikan yang terbaik untuk para pengunjung laman ini. Namun, kami tidak dapat memberikan jaminan keselamatan anda jika sesuatu berlaku disebabkan kecuaian anda sendiri semasa melayari laman web ini.

KOMEN & PANDANGAN

Segala comment dan pandangan pengunjung di mana-mana artikel di laman ini juga adalah tanggungjawab mereka sendiri dan tidak mewakili pendirian kami. Kami tidak akan bertangungjawab di atas comment dan pandangan pengunjung yang berunsurkan provokasi dan fitnah. Jadi, fikir sebelum melontarkan sebarang comment dan pandangan di laman ini.

ISI KANDUNGAN

Semua artikel yang diterbitkan dalam laman ini adalah hak milik Viral Purba 100%. Bagi mana-mana artikel yang disalin semula, akan diberikan kredit dan kami tidak akan menuntut artikel berkenaan sebagai hak milik kami.
Bagaimanapun, bagi mereka yang ingin menyiarkan semula mana-mana artikel dari laman ini, pastikan anda meletakkan 'sumber asal' di penghujung artikel.
Powered by Blogger.